موضوع: "برشي از يك كتاب"

#انسان-شدن

#برشی_از_یک_کتاب
#بشری_که_دنبال_انسان_شدن_است

این #مقام_ولایت است که استعدادهای بشر را بیرون ریخت و خُلق کریمه و استعدادهای خوب او را شکوفا کرد و از بشر، انسان بیرون کشید و او را از #ظلمات_نفس ، از ظلمت خلق دنیا ، از هواها و حرف ها و جلوه های پوچ به سوی نور هستی هدایت کرد . انسانی که دیگر در سطح غریزه و حرف‌ها و محدود ها زندگی نمی‌کرد و با این معیارهای کم و کوتاه اندازه نمی‌گرفت . و انسان یعنی همین ، یعنی در سطح وظیفه زندگی کردن ؛ چون این حیوان است که تمام مسائلش با غرایزش حل و فصل می‌شود ، و حتی امنیت و رفاه و نظم و عدالت را با غریزه تامین می‌کند . آن نظم و رفاه و عدالتی که در کندو حاکم است ، هنوز در جامعهٔ انسانی در شکل های مختلف کمونیستی و سرمایه داریش ، حکومت نکرده و نمی کند ، مگر هنگامی که بشر از اسارت ها ، از ظلمات ، از هواها ، و حرف ها و جلوه ها آزاد شود و به عظمتی دست یابد که این حقارت ها او را در خود نگیرند . و مگر هنگامی که #بشر_انسان_شود . و در این حد، عدالت که هیچ ، حتی انفاق و ایثار هم ، رخ می نماید و آشکار می شود . و این است که ، آنهایی که بیشتر از رفاه و بالاتر از عدالت و آزادی را می خواهند ، باید به #غدیر رو بیاورند و از این جام سیراب شوند .

? غدیر ، علی صفایی حائری ، ص ۲۳

#نمایشی_از_یک_انسان_کامل

✂️ برشی از یک کتاب

درست است که محمد به گفته ی قرآن ، بشری مانند آنها بوده ، اما طی قرن ها به ارزش های ارائه شده از جانب او افزوده شده و در حال حاضر این گفته به این صورت تغییر یافته است : بله ، محمد نیز بشری مانند ما بوده ، اما مانند دُرّی گرانبها در میان سنگ های دیگر . سنگ کدر و سنگین است ، در حالی که دُرّ درخشنده و تابناک است ، و تابناکی آن میسر نمی گردد مگر آن که آنقدر از درون پاک و خالص باشد که هر نوری را منعکس نماید . #زندگانی_محمد نیز برای مسلمانان الگویی است مانند تمام نشان های طبیعی که خداوند در قرآن به مسلمانان سفارش می نماید تا از آن نشان ها درس بیاموزند . مأموریت پیامبری او #نمادی از یک حرکت روحانی بود ، که نه تنها از حاکمیت خداوند بر جهان خبر می داد ، بلکه نمایشی از تسلیم بلاشرط انسان در مقابل پروردگار بود . بر خلاف سر سپردگی مسیحیان به عیسی ، سرسپردگی مسلمانان به محمد مسأله تعهد به یک شخص یا یک چهره ی تاریخی نبود ، بلکه تعهد به یک نشان مقدس الهی است که مانند یک اثر هنری بی نظیر ، زندگی انسان را نورانی کرده و به وسیله ی آن و با هدایت به ماورای حقیقتِ وجود ، معنای جدیدی از زندگانی تصویر می شود . بنابراین محمد نمایشی از یک #انسان_کامل است ، الگویی اصلی برای رسیدن به خداوند .

? محمد ، کارن آرمسترانگ ، ص ۴۱۳

#جایگاه_و_ارزش_زن

برشی از یک کتاب

زنان در دوران جاهلیت از جایگاه بسیار پایینی برخوردار بودند و در ردیف اموال مردان قرار داشتند . حتی بعضی از مسلمانان برجسته نیز این رفتار سخت و تند را با زنان خود داشته اند ، ولی به نظر می رسد که محمد بسیار هوشیارانه از همراهی زنان و استفاده از تجربیات و ابراز محبت های آنان برای آرامش بیشتر سود می جسته است . در سال های پس از بعثت این رفتار بزرگوارانه و توأم با مدارای او نسبت به زنان ، حتی نزدیک ترین یاران او را نیز به اشتباه انداخته بود . به هر حال ؛ به طور مسلم او آن شهوت ران فاسدی نبود که غرب در طول تاریخ سعی در ارائه شخصیت او نموده است . او به زن به عنوان موجودی که خداوند او را برای آرامش مرد آفریده می نگریست . موجودی که باید دوست داشته شود و دوست بدارد .

? محمد ، کارن آرمسترانگ ، ص ۱۱۴

#برشی_از_یک_کتاب

✂️ برشی از یک کتاب
#محمدی_که_شریعتی_معرفی_کرد

به راستی می توان گفت که #محمد را این چنین « باید از نو دید » ، « از نو شناخت » ، او را با نگاهی که اشیا و اشخاص را می نگریم نباید نگریست ، باید از روانشناسی ، جامعه شناسی و تاریخ ، نگاهی تازه ساخت و بر سیمای محمد ( ص ) افکند . او را باید در صف شخصیت‌های عظیم تاریخ ، قیصران و حکیمان و انبیا دید ، در جمع پیامبران بزرگ شرق نشاند و تماشایش کرد .
در این هنگام است که تصویر او در چشم ما چنان شگفت و توصیف ناپذیر می‌نماید کو گویی هرگز او را ندیده ایم و هرگز چنین تصویری را از مردی در جهان نمی‌شناخته ایم … برای #شناخت_دقیق و تصویر کلی و تمام هر مذهبی ، شناختنِ خدای آن ، کتاب آن و پیغمبر آن ضروری است و این روش ساده ترین ، ممکن ترین و در عین حال علمی ترین و مطمئن ترین روش شناختِ یک مذهب است … « محمد ترکیبی از موسی و عیسی » است ، گاه او را در صحنه های مرگبار جنگ می بینیم که از شمشیرش خون می‌چکد و پیشاپیش یارانش که برای کشتن یا کشته شدن بی قراری می کنند ، می تازد …
و گاه همو را می بینیم که وقتی هر روز در رهگذرش مرد یهودی از بام خانه‌اش خاکستر بر سرش می ریزد و او نرم تر از مسیح ، همچون بایزید ، روی در هم نمی کشد و یک روز که از کنار خانه وی می‌گذرد و از خاکستر مرد خبری نمی‌شود ، می‌پرسد رفیق ما امروز سراغ ما نیامد ؟ و چون می‌شنود که بیمار شده است به عیادتش می‌رود . در اوج قدرت در آن لحظه که سپاهیانش مکه را ، شهری که ۲۰ سال او و یارانش را شکنجه داده و آواره کرده است ، اشغال کرده اند ، بر مسند قدرت سزار اما در سیمای مهربان مسیح ، کنار کعبه می ایستد و در حالی که ۱۰ هزار شمشیر تشنه انتقام از قریش ، در اطرافش برق می زنند و بر ابوسفیان و هند و عکرمه فرزند کینه‌توز ابوجهل و دیگر قیافه هایی که یادآور شکنجه‌ها و توطئه‌ها و تبعید ها و مرگ های جانخراش عزیزان اویند ، دندان می نماید ، می پرسد ؛ ای قریش فکر می‌کنید با شما چه خواهم کرد ؟ قریش که سیمای مسیح را در این موسایی که اکنون سرنوشتشان را در دم شمشیر خویش دارد ، خوب می‌شناسد و به چشم می بینند ، پاسخ می دهند که تو برادری بزرگوار و برادرزاده ای بزرگواری و آن گاه با آهنگی که از گذشت و مهربانی گرم شده است می گوید « بروید ، همگی آزادید » آری این است محمد .

? سیمای محمد - علی شریعتی - صص ۲۵ الی

#برشی_از_یک_کتاب


#خدا_کیه؟

خدای بزرگ و مهربون ، کسیه که همه عالم رو درست کرده ، ما ، زمین و آسمون ، دریاها و درختان ، گلها و پرنده ها ، همه میوه ها و خوراکی ها ، رودخونه ها و چشمه ها ، خونه ها و کارخونه ها ، کشتی و هواپیما و ماشین ها و هر چی که در این عالم می بینی ، همه رو درست کرده ؛ و بالاتر از همه بهشت رو درست کرده که هر کی آدم خوبی بود ؛ ببره بهشت تا همیشه شاد و خوشحال باشه .
خدای مهربون کسیه که برای این که ما راه درست و خوب رو بفهمیم و خوب زندگی کنیم ، برامون راهنما قرار داده ؛ پیامبران رو فرستاده ، امامانِ خوب رو فرستاده ، برامون کتابِ قرآن رو فرستاده تا گمراه نشیم خدا خیلی مهربونه ، خیلی بخشنده و دوست داشتنیه ؛ از همه دوست داشتنی تره ‌.
ما سعی می کنیم به یادش باشیم ، همیشه ازش تشکر کنیم و همیشه حرفای خدای مهربون رو گوش کنیم و از دشمن خدا دوری کنیم . مگه خدا هم دشمن داره ؟ بله . یکی از مهمترین دشمنان خدا که باید حواسمون باشه گولش رو نخوریم ، شیطونه ! شیطون دوست داره ما رو از بهشت دور کنه. دوست داره ما بد باشیم ، کارهایی می کنه که ما رو عصبانی کنه تا کارهای بد بکنیم و بهشت نریم . به خدا پناه می بریم و دعا می کنیم تا خدا همه رو از شر شیطون حفظ کنه ‌

? شصت پرسش اعتقادی ، سید رضا طباطبایی ، ص۳۳ و ۳۴

#خدا_چه_شكليه

 

  

??میدونید #جواب_غلط یا نامفهوم به پرسشهای مهم کودکان چقدر روی اونها تاثیر منفی میزاره؟؟ ??

برای سوالات حساس زیر #جواب_کودکانه دارین؟

❓خدا چه شکلیه؟ خدا چطوری به ما کمک میکنه؟
❓پیامبر کیه؟ امام حسین کیه؟
❓من چطوری به دنیا اومدم؟
و ….

قصه های کودکانه و جواب های عالی برای پرسش های کودکان ??
http://eitaa.com/joinchat/691732497Cba80115024

#برشی_از_یک_کتاب

✂️
#انتظار_سازنده

خلقی که در انتظار ظهور مصلح به سر می برد ، باید خود صالح باشد . و آیا اقتدای به مهدی ، جز داشتن صلاح و عمل صالح است ؟ و آیا خلقی که اقتدای به مهدی ( ع ) کند ، جز خلق صالح تواند بود ؟ پس خلقی که در انتظار ظهور « مصلح » به سر می برد ، باید خود صالح باشد .

? خورشید مغرب ، محمدرضا حکیمی ، ص ۳۳۲

#برشی_از_یک_کتاب

✂️
#مرگ_کودکی_به_خاطر_نداشتن_هزینه_دارو

دین اسلام نیامده است تا در #جوامع_اسلامی عده ای تا #گلو در انواع گوناگون نعمتها و خوش گذرانیها و سفرها ( اگرچه سفرهای دینی ) و استراحت ها فرو رفته باشند ، و برای اسباب بازی کودکان خود پولهای گزاف خرج کنند ، در حالی که در کنار ایشان کسان دیگری به سر برند که نتوانند برای جلوگیری از « مرگ کودک دم مرگ خویش » دارویی اندک به دست آورند ! اگر چنین است ، پس کو و کجاست آن قسط و عدلی که پیامبران آمدند تا جامعه ها را از آن سرشار گردند ؟

? انذار ، محمدرضا حکیمی ، ص ۶۴

#مقصد_تفاهم_است_نه_توافق

خیال می‌کنیم مقصود این است آدم ها در عمل حرکتی داشته باشند . این توقع ، ما را بسته است و زنجیر کرده ؛ در حالی که مقصد این نیست . مقصد تفاهم است نه توافق هدف این است که زمينه خوب شدن افراد فراهم شود نه اینکه همه خوب شوند . چرا که عمل مربوط به انتخاب و اختیار آنهاست . می‌خواهند عمل کنند یا نکنند . آن چه مطلوب است ، « تفاهم هاست » نه « توافق‌ها » ، « فهم » است نه «عمل » . آنچه مهم است فهم در برخوردهاست و عمل ؛ وابسته به شخص است . می‌خواهد خوب شود یا نشود . مقصود این نیست که همه ابوذر شوند ، مقصود این است که همه شکل بگیرند ؛ یا ابوذر شوند یا ابوجهل . بیش از این توقعی نیست که پیامبران نیز زمینه انتخاب انسان را فراهم می کردند . تا آنهایی که زنده شدند ، با آگاهی برای زندگی آماده شده باشند و آنهایی که به هلاکت رسیدند ، با آگاهی و در روشنی هلاکت را انتخاب کرده باشند . مقصد همین است ، نه چیزی بیش از این .

? حرکت علی صفایی حائری صفحه ۵۸

#کتابی_واجب_برای_اهل_نماز

    



✅ مژده به معلمین آموزش و پرورش, مربیان حلقه های صالحین, هیئات, مساجد و عموم علاقه مندان

? پرفروش ترین کتاب در زمینه ی نماز
موثرترین کتاب در زمینه نماز

? چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟

✍️علیرضا پناهیان


?از هر عارف و عالمی درمورد راه رسیدن به مراتب معنوی سوال می‌کنی، به «نماز» تاکید می‌کند. اگر واقعا نماز اینقدر مهم و تاثیرگزار است، چرا روی ما تاثیر نمی‌گذارد؟! ما این همه نماز که خوانده‌ایم، چرا هنوز عارف نشده‌ایم؟ اگر نماز، معراج مومن است و لذت دارد، چرا ما هیچوقت از نماز خواندن لذت نمی‌بریم؟! تازه نماز برای ما یک کار تکراری و ملال آور هم شده است! اِشکال نماز ما کجاست؟! چه کار کنیم تا نماز ما را رشد بدهد و بر روی ما تاثیر بگذارد؟

✅جواب این سوالات و سوالات مشابه دیگر را در کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ می یابید.

? قیمت پشت جلد: 15 ت
قیمت با #تخفیف 10%: 13500

❤️❤️❤️ #تخفیف_ویژه برای مدارس

? جهت خرید کتاب به شناسه زیر مراجعه نمایید…

???
@hayat_admin
???

#چرا_خدا_رو_نمیبینیم

✂️ برشی از یک کتاب
(پاسخ سطح دوم برای کودکان)

آیا تو می تونی این صندلی رو بلند کنی ؟ بله که می تونم !
میشه #زورتو به من نشون بدی ؟
« در این گونه موارد فرزندان به صورت کاملاً غریزی و منطقی ، به سمت صندلی می روند و آن را بلند می کنند »
می بینی که زورشو دارم !
ولی من که #زورتو نمی تونم با چشمام ببینم !
خب وقتی من بلندش کردم ، یعنی زورشو دارم دیگه !
آفرین ! درسته که من نمی تونم قدرتت رو با #چشمام ببینم ، اما میتونم #بفهمم که تو زورشو داری ، چون اگه نداشتی که نمی تونستی بلندش کنی ؛ یعنی چیزی رو که وجود داره اما با چشم نمی بینیم ، باید با کمک عقل و فکر بشناسیم .
یادته اون شب ، بالای پشت بوم ، ستاره ها رو می شمردیم ؟ آره یادمه چند تا بودن ؟
خیلی زیاد .
کی اونا رو درست کرده ؟ خدا
به نظرت کسی که این همه ستاره و آسمونِ به این بزرگی رو درست کرده ، قدرتش زیاده یا کمه ؟
خیلی زیاده
یه سؤال دیگه : اسم چند تا میوه رو میتونی بگی ؟ سیب ، گیلاس ، انگور ، موز ، پرتقال ، کیوی ، انار ، هندوانه و …
به نظر تو ، کسی که انواع میوه ها رو برای ما درست کرده ، مهربونه یا نه ؟ آره ، مهربونه
یه سؤال دیگه : نقاشیِ صورت آدم که می کشیم ، براش ابرو بذاریم قشنگ تر میشه یا ابرو نذاریم ؟ بذاریم . به نظر تو ، چرا خدا برای ما ابرو گذاشته ؟ تا زیباتر بشیم .
خداوندی که به فکر ما بوده تا زیباتر بشیم ، مهربونه یا نه ؟ بله مهربونه
یادته ، اون بچه کوچولو داشت از مامانش شیر می خورد ؟ آره
کی براش شیر گذاشته ؟ کی بهش مکیدن رو یاد داده ؟ خدا
می بینی خدا چقدر به فکر بنده هاش هست و اونا رو دوست داره ! اگه بچه کوچولوها ، شیری برای خوردن نداشتن یا مکیدن بلد نبودن ، نمی شد غذای دیگه ای بهشون داد . مگه نه ؟
آره ، دندون که ندارن
پس درسته که ما خدا رو نمی بینیم ، ولی می تونیم از روی نعمت ها و کارهایی که کرده ، هم بفهمیم وجود داره و هم بفهمیم چقدر مهربون و بزرگه و چقدر قدرت داره

? شصت پرسش اعتقادی ، سید رضا طباطبایی ، ص ۲۵ و ۲۶